Team

Angel I AB grundades 2015 av Jonas Sigedal (tidigare rådgivare vid Europaparlamentet och public affairs-konsult) och Karl-Mikael Syding (tidigare VD på Hedgefonden Futuris, Brummer & Partners).

Karl-Mikael Syding

Styrelseordförande

 

Micke har över två decennier bakom sig i finansbranschen. Han har bland annat varit VD för hedgefonden Futuris, vilken år 2010 utsågs till European Hedge Fund of the Decade av HFR i London. Idag har han dragit sig tillbaka, men för en produktiv tillvaro som pensionär. Han skriver böcker, har en podd, går långa promenader med sin hund och styrketränar.

 

För Micke är Angel I en möjlighet att kombinera hans många års erfarenhet från investeringar med sitt personliga intresse för teknologi och utveckling.

 

micke@angelinitiative.se

Jonas Sigedal

VD

 

Jonas har en bakgrund inom politiken och politiskt påverkansarbete. Han hoppade av Handelshögskolan i Stockholm 2010 för att flytta till Bryssel. Där blev han kvar i nästan fem år som politisk rådgivare, bl a inom frågor kopplade till innovation, life science och medicinteknik. Sedan dess driver han en egen konsultbyrå inom public affairs.

 

För Jonas är Angel I ett sätt att få ta del av och medverka till den makalösa teknologiska utveckling som vi ser, nu och framför oss.

 

jonas@angelinitiative.se